*


Förutom att jag har gått runt och varit missnöjd idag så har jag varit inne och kollat lite på mode sajter! Yes box, 90's is here again! Nättröjan och magtröjan börjar bli populärt igen! Själv hade jag tänkt invenstera en vit nättröja i lite mer.. Ja hur ska man kalla det ? Slappare variant, haha, iallafall så är den natur vit med uppkavlade ärmar, du hittar den i senaste H&M katalogen! :)
Förutom kläder så hade jag tänkt köpa lite skivor för barnbidraget! Verkar som det kommer ut mycket smaskigt örongodis nu i vår.. ;)
 

På tal om aktuella saker:
Jag,Celina och Sabina var i Kristianstad i torsdags (Nån mer som har blivit trackad för man uttalar Kristianstad som det är stavat?) där blev det shopping, mat och bio! Vi såg Alice i underlandet! Riktigt bra film, spännande och ganska gullig faktiskt. Johnny Depp gör rollen som ''Hattmakaren'' mycket bra! Rekommenderar! ;)

Igår förmiddag var man med på ''LIVLOPPSDAGEN''! Det var med konfan och menningen var att man skulle samla in pengar till Svenska kyrkans insamling för rent vatten. Man fick en liten tankeställare om hur stor skillnad det egentligen är mellan Skandinavien och tredje världen. På eftermiddan' var de Ankrace!:) Folk fick köpa en bad anka för 50kr som man sedan kunde tävla med ! Pengarna gick förstås till insamlingen! Eftersom det var några timmar mellan så stack jag hem till Line! Där hemma hos henne satt vi och stojade och pratade... Därefter gick vi och tittade på ankracet! Tack för en trevlig eftermiddag!:)

                                                                       
Jag lät Line klottra ett par glasögon på mig.. :)


Nu när solen knappt är framme kanske man blir lite dyster..
Då kan det va bra lyssna på dessa härliga låtar:
Good song-Salem Al Fakir
Summerboy-Lady GaGa
Your Name High-Hillsong
I'm yours-Jason Mraz
I want you back-Jackson 5
Take on me-A-ha

Ha en härlig söndag ,
Kramislamis
Vews

Kommentarer
Postat av: hannapannastektefläsk

men du glasögonen klär dej! ;)

2010-03-14 @ 21:10:11
URL: http://hansapansar.blogg.se/
Postat av: CelleBellePäronPung :D

HAHAHahaha,, Och Johnny Depp är bästast 8D

2010-03-19 @ 21:11:04
URL: http://bokapan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0